diumenge, 8 de gener del 2012

Slidershare


Slidershare

Slidershare.net és una eina on-line per emmagatzemar arxius en la web. Aquesta eina permet publicar presentacions(Power Point), PDF i documents open office.

Per començar hem d’entrar a la pagina de www.slidershare.net , si ja tenim un compte només haurem d’iniciar-lo, del contrari haurem de crear-ne un. Una vegada creat el compte podrem començar a utilitzar-lo.

Entrem doncs amb el nostre compte i anem a l’opció “upload” que trobem a la part superior. Apareixerà dues opcions “upload” i “upload+”.  La segona opció permet comprar una ampliació del nostre compte, amb la que obtindríem més eines que amb el compte gratuït.

Seleccionem doncs l’opció “upload” (gratuït), seguidament haurem de seleccionar l’arxiu que volem penjar. Des d’un bon principi només ens permetrà seleccionar arxius Power Point o similars. Havent seleccionat l’arxiu, apareixerà diferents opcions entre les que trobem la possibilitat de posar un títol al treball o elegir la categoria (finances, educació…)on volem categoritzar el treball. (tant sols es obligatori omplir el camp de títol.)

Finalment el programa convertirà directament el format per esser penjat a la web, i el penjarà directament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada